Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 380 of /home/mecanica/public_html/oldsite/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2344 of /home/mecanica/public_html/oldsite/includes/menu.inc).

Misiune si obiective

misiune si obiective mecanica fina

Crearea de bogatie si valoare, care sunt in crestere si de lunga durata reinterpretand trecutul pentru a da noi forme si substanta viitorului cu respectarea deplina a durabilitatii.

Modernizarea si valorizarea patrimoniului imobiliar istoric existent pentru a-l adapta si a-l face sa raspunda permanent la standardele internationale.

Dezvoltarea si implementarea de noi proiecte si investitii la standarde functionale si estetice de inalta calitate pentru a imbunatati si diversifica portofoliul imobiliar.

Scopul este acela de a crea valoare economica pentru actionarii sai constientizand propriul rol social si propriile responsabilitati.

Romanian