Error message

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in drupal_get_feeds() (line 380 of /home/mecanica/public_html/oldsite/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2344 of /home/mecanica/public_html/oldsite/includes/menu.inc).

Agricultura

agricultura mecanica fina

Mecanica Fina decide sa investeasca in agricultura datorita potentialului agricol din Romania si datorita oportunitatii de a cultiva domenii mari de o calitate excelenta. Solul este bogat in cernoziom, un tip de teren fertil prezent doar in cateva zone ale Europei, ale Chinei si Statelor Unite ale Americii.

Natura, pentru a face recolta, necesita investitii semnificative in tehnologie, ceea ce reduce costurile, creste productivitatea si imbunatateste calitatea terenurilor. Din acest motiv Mecanica Fina impreuna cu Itagra SA investeste in tehnologie punctand inovatia si productia de cereale destinate bio-energiei.

Pentru mai multe infomatii referitoare la activitatea Sc Itagra SA va invitam sa vizitati site-ul www.itagra.ro

Romanian